+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Bedřichov Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 117 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    89%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Evžen Nováček

para, 2.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
80 %
  • Stravování bylo vždy velice kvalitně připraveno a zorganizováno Hotelové služby na vysoké úrovni (ubytování, recepce, obsluha v restauraci)

  • V neděli otevření wellness centra pouze do 16,00 hod.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Alena Řeháková

para, 19.10.2017

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Líblo se nám hlavně prostředí, v kterém se hotel nachází a vybavenost wellnesu, ve wellnes centru velmi ochotné pracovnice, hlavně maserka slečna Veronika, úžasně hodná a svědomitá, dává si na klientech opravdu záležet! Člověk má pak pocit, že ho dotyčný neodbyl.

  • 'Uplně se mi nelíbilo, že nás tam bylo tak hodně, spousta vojáků a hasičů! Strava taková vojenská, ajak člověk zaváhal, tak ty nevětší dobroty byly pryč!Ve čtvrt na devět ráno na snídani už nebyly smažená vajíčka, apod. nebo zase chybělo máslo, my si řádně zaplatili wellnes a máme jíst hnusnou ramu? To bych nerada ještě jednou zažila! Také se nám ještě nestalo, že bychom museli paltit parkovné, všude to bylo zatím zadarmo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Zejdová

podróżujący w pojedynkę, 17.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
62 %
  • Čistota Ochota personálu Dobré jídlo Možnost sportovního vyžiti Perfektní relaxace ve welnes

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Eliška Trunečková

rodzina ze starszym dzieckiem, 5.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
84 %
  • ubytování bazén masáž okolí hotelu obsluha

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Horský

dorośli, 28.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

rodzina z małym dzieckiem, 16.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana

dorośli, 14.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Bedřich Adel

podróżujący w pojedynkę, 9.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Psotka

para, 9.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Cenová dostupnost, perfektní masáže, velmi ochotné recepční, prostě paráda.

  • Líbilo se nám všechno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

František Vosejpka

para, 4.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 5.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
3
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petr Hrnčíř

rodzina z małym dzieckiem, 15.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • - Pěkné, čisté pokoje s postýlkou pro dcerku - Skvělé Wellness a prostředí s bazény - Milá paní plavčice Dáša, pan masér i zaměstnanci jídelny :-)

  • - Kdo přišel na jídlo 30 minut po otevíračce, tomu se už nedostalo jedno či více z hlavních jídel - Personál na recepci (bazén) - člověk musí zdravit první a vůbec se ozvat, aby si ho někdo všimnul.

Personál
4
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

Renata Neprašová

podróżujący w pojedynkę, 10.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
0

Jiřina Rychterová

podróżujący w pojedynkę, 27.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Mazzolini

podróżujący w pojedynkę, 7.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Asi úžasné pro rodiny s dětmi . Snaživý, ale ňekdy chaoticky působící personal.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Anonim

grupa przyjaciół, 11.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Ve směs bylo vše v pořádku velmi milý personál až na jednoho mladého chlapce za barem, vše ale vyřešil pan provozní. Služby Spa velmi dobré.

  • Rozhodně je třeba zlepšit kuchyni, maso vždy přesolené a jídla v baru na objednávku byla též k zamyšlení, naštěstí nám nebylo jedno jídlo nakonec účtováno a byla uznána chyba personálu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Řeholová

para, 22.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • V rámci wellness balíčku dobrá skladba procedur, která umožňuje skutečnou relaxaci, a to i díky velmi dobře vybavenému spa centru.

  • Jedna recepční byla milá a příjemná, druhá působila dost stroze. Nevyhověla žádosti o prodloužení času vyklizení pokoje do 12. hod., tj. do doby našeho posledního pobytu ve wellness centru, přesto, že odjížděla většina hostů a pokojské měly jistě dost práce s úklidem jejich pokojů.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Check - out hotelu je do 10,00 hod., klient je o tomto předem informován.

Vladimír Pavelek

podróżujący w pojedynkę, 1.11.2016

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Péče personálu o naši spokojenost. Vše je v lidech a tam je to v pořádku!

  • Není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.