+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Bedřichov Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 114 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    90%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Eliška Trunečková

rodzina ze starszym dzieckiem, 5.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
84 %
  • ubytování bazén masáž okolí hotelu obsluha

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Horský

dorośli, 28.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

rodzina z małym dzieckiem, 16.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana

dorośli, 14.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Bedřich Adel

podróżujący w pojedynkę, 9.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Psotka

para, 9.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Cenová dostupnost, perfektní masáže, velmi ochotné recepční, prostě paráda.

  • Líbilo se nám všechno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

František Vosejpka

para, 4.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 5.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
3
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petr Hrnčíř

rodzina z małym dzieckiem, 15.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • - Pěkné, čisté pokoje s postýlkou pro dcerku - Skvělé Wellness a prostředí s bazény - Milá paní plavčice Dáša, pan masér i zaměstnanci jídelny :-)

  • - Kdo přišel na jídlo 30 minut po otevíračce, tomu se už nedostalo jedno či více z hlavních jídel - Personál na recepci (bazén) - člověk musí zdravit první a vůbec se ozvat, aby si ho někdo všimnul.

Personál
4
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

Renata Neprašová

podróżujący w pojedynkę, 10.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
0

Jiřina Rychterová

podróżujący w pojedynkę, 27.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Mazzolini

podróżujący w pojedynkę, 7.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Asi úžasné pro rodiny s dětmi . Snaživý, ale ňekdy chaoticky působící personal.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Anonim

grupa przyjaciół, 11.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Ve směs bylo vše v pořádku velmi milý personál až na jednoho mladého chlapce za barem, vše ale vyřešil pan provozní. Služby Spa velmi dobré.

  • Rozhodně je třeba zlepšit kuchyni, maso vždy přesolené a jídla v baru na objednávku byla též k zamyšlení, naštěstí nám nebylo jedno jídlo nakonec účtováno a byla uznána chyba personálu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Řeholová

para, 22.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • V rámci wellness balíčku dobrá skladba procedur, která umožňuje skutečnou relaxaci, a to i díky velmi dobře vybavenému spa centru.

  • Jedna recepční byla milá a příjemná, druhá působila dost stroze. Nevyhověla žádosti o prodloužení času vyklizení pokoje do 12. hod., tj. do doby našeho posledního pobytu ve wellness centru, přesto, že odjížděla většina hostů a pokojské měly jistě dost práce s úklidem jejich pokojů.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Check - out hotelu je do 10,00 hod., klient je o tomto předem informován.

Vladimír Pavelek

podróżujący w pojedynkę, 1.11.2016

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Péče personálu o naši spokojenost. Vše je v lidech a tam je to v pořádku!

  • Není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ivo dibelka

podróżujący w pojedynkę, 31.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Šidláková

podróżujący w pojedynkę, 31.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tom

para, 31.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Ochotný a usměvavý personál. Čistota pokoje i celého hotelu. Výborné a poctivé procedury. Relativně příznivá cena balíčku služeb.

  • Chování a množství mimohotelových zákazníků Vodního ráje v sobotu odpoledne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.