+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Bedřichov Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

by 117 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    88%
  • Preis-leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Evžen Nováček

Älteres Paar, 2.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Stravování bylo vždy velice kvalitně připraveno a zorganizováno Hotelové služby na vysoké úrovni (ubytování, recepce, obsluha v restauraci)

  • V neděli otevření wellness centra pouze do 16,00 hod.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Alena Řeháková

Älteres Paar, 19.10.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líblo se nám hlavně prostředí, v kterém se hotel nachází a vybavenost wellnesu, ve wellnes centru velmi ochotné pracovnice, hlavně maserka slečna Veronika, úžasně hodná a svědomitá, dává si na klientech opravdu záležet! Člověk má pak pocit, že ho dotyčný neodbyl.

  • 'Uplně se mi nelíbilo, že nás tam bylo tak hodně, spousta vojáků a hasičů! Strava taková vojenská, ajak člověk zaváhal, tak ty nevětší dobroty byly pryč!Ve čtvrt na devět ráno na snídani už nebyly smažená vajíčka, apod. nebo zase chybělo máslo, my si řádně zaplatili wellnes a máme jíst hnusnou ramu? To bych nerada ještě jednou zažila! Také se nám ještě nestalo, že bychom museli paltit parkovné, všude to bylo zatím zadarmo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Zejdová

Einzelreisende, 17.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %
  • Čistota Ochota personálu Dobré jídlo Možnost sportovního vyžiti Perfektní relaxace ve welnes

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Eliška Trunečková

Familie mit Kindern, 5.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
84 %
  • ubytování bazén masáž okolí hotelu obsluha

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 3.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Horský

Junges Paar, 28.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

Familie mit kleinen Kindern, 16.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana

Junges Paar, 14.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Bedřich Adel

Einzelreisende, 9.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Psotka

Älteres Paar, 9.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Cenová dostupnost, perfektní masáže, velmi ochotné recepční, prostě paráda.

  • Líbilo se nám všechno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

František Vosejpka

Älteres Paar, 4.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 5.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
3
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petr Hrnčíř

Familie mit kleinen Kindern, 15.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • - Pěkné, čisté pokoje s postýlkou pro dcerku - Skvělé Wellness a prostředí s bazény - Milá paní plavčice Dáša, pan masér i zaměstnanci jídelny :-)

  • - Kdo přišel na jídlo 30 minut po otevíračce, tomu se už nedostalo jedno či více z hlavních jídel - Personál na recepci (bazén) - člověk musí zdravit první a vůbec se ozvat, aby si ho někdo všimnul.

Personál
4
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 17.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

Renata Neprašová

Einzelreisende, 10.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
0

Jiřina Rychterová

Einzelreisende, 27.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Mazzolini

Einzelreisende, 7.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Asi úžasné pro rodiny s dětmi . Snaživý, ale ňekdy chaoticky působící personal.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Anonymus

Gruppe von Freunden, 11.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Ve směs bylo vše v pořádku velmi milý personál až na jednoho mladého chlapce za barem, vše ale vyřešil pan provozní. Služby Spa velmi dobré.

  • Rozhodně je třeba zlepšit kuchyni, maso vždy přesolené a jídla v baru na objednávku byla též k zamyšlení, naštěstí nám nebylo jedno jídlo nakonec účtováno a byla uznána chyba personálu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Řeholová

Älteres Paar, 22.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • V rámci wellness balíčku dobrá skladba procedur, která umožňuje skutečnou relaxaci, a to i díky velmi dobře vybavenému spa centru.

  • Jedna recepční byla milá a příjemná, druhá působila dost stroze. Nevyhověla žádosti o prodloužení času vyklizení pokoje do 12. hod., tj. do doby našeho posledního pobytu ve wellness centru, přesto, že odjížděla většina hostů a pokojské měly jistě dost práce s úklidem jejich pokojů.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Check - out hotelu je do 10,00 hod., klient je o tomto předem informován.

Vladimír Pavelek

Einzelreisende, 1.11.2016

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Péče personálu o naši spokojenost. Vše je v lidech a tam je to v pořádku!

  • Není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.