+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Bedřichov Reviews

Hotel ratings

90%
Perfect

by 114 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    90%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Eliška Trunečková

family with older children, 5.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
84 %
  • ubytování bazén masáž okolí hotelu obsluha

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Horský

young couple, 28.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

family with young children, 16.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana

young couple, 14.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Bedřich Adel

single traveler, 9.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Psotka

mature couple, 9.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Cenová dostupnost, perfektní masáže, velmi ochotné recepční, prostě paráda.

  • Líbilo se nám všechno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

František Vosejpka

mature couple, 4.7.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 5.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
3
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petr Hrnčíř

family with young children, 15.5.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • - Pěkné, čisté pokoje s postýlkou pro dcerku - Skvělé Wellness a prostředí s bazény - Milá paní plavčice Dáša, pan masér i zaměstnanci jídelny :-)

  • - Kdo přišel na jídlo 30 minut po otevíračce, tomu se už nedostalo jedno či více z hlavních jídel - Personál na recepci (bazén) - člověk musí zdravit první a vůbec se ozvat, aby si ho někdo všimnul.

Personál
4
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

Renata Neprašová

single traveler, 10.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
0

Jiřina Rychterová

single traveler, 27.3.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Mazzolini

single traveler, 7.1.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Asi úžasné pro rodiny s dětmi . Snaživý, ale ňekdy chaoticky působící personal.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Anonym

group of friends, 11.12.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Ve směs bylo vše v pořádku velmi milý personál až na jednoho mladého chlapce za barem, vše ale vyřešil pan provozní. Služby Spa velmi dobré.

  • Rozhodně je třeba zlepšit kuchyni, maso vždy přesolené a jídla v baru na objednávku byla též k zamyšlení, naštěstí nám nebylo jedno jídlo nakonec účtováno a byla uznána chyba personálu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Řeholová

mature couple, 22.11.2016

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • V rámci wellness balíčku dobrá skladba procedur, která umožňuje skutečnou relaxaci, a to i díky velmi dobře vybavenému spa centru.

  • Jedna recepční byla milá a příjemná, druhá působila dost stroze. Nevyhověla žádosti o prodloužení času vyklizení pokoje do 12. hod., tj. do doby našeho posledního pobytu ve wellness centru, přesto, že odjížděla většina hostů a pokojské měly jistě dost práce s úklidem jejich pokojů.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Check - out hotelu je do 10,00 hod., klient je o tomto předem informován.

Vladimír Pavelek

single traveler, 1.11.2016

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Péče personálu o naši spokojenost. Vše je v lidech a tam je to v pořádku!

  • Není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ivo dibelka

single traveler, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Šidláková

single traveler, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tom

mature couple, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Ochotný a usměvavý personál. Čistota pokoje i celého hotelu. Výborné a poctivé procedury. Relativně příznivá cena balíčku služeb.

  • Chování a množství mimohotelových zákazníků Vodního ráje v sobotu odpoledne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.