+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Bedřichov Reviews

Hotel ratings

90%
Perfect

by 117 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    89%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Evžen Nováček

mature couple, 2.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
80 %
  • Stravování bylo vždy velice kvalitně připraveno a zorganizováno Hotelové služby na vysoké úrovni (ubytování, recepce, obsluha v restauraci)

  • V neděli otevření wellness centra pouze do 16,00 hod.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Alena Řeháková

mature couple, 19.10.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
100 %
  • Líblo se nám hlavně prostředí, v kterém se hotel nachází a vybavenost wellnesu, ve wellnes centru velmi ochotné pracovnice, hlavně maserka slečna Veronika, úžasně hodná a svědomitá, dává si na klientech opravdu záležet! Člověk má pak pocit, že ho dotyčný neodbyl.

  • 'Uplně se mi nelíbilo, že nás tam bylo tak hodně, spousta vojáků a hasičů! Strava taková vojenská, ajak člověk zaváhal, tak ty nevětší dobroty byly pryč!Ve čtvrt na devět ráno na snídani už nebyly smažená vajíčka, apod. nebo zase chybělo máslo, my si řádně zaplatili wellnes a máme jíst hnusnou ramu? To bych nerada ještě jednou zažila! Také se nám ještě nestalo, že bychom museli paltit parkovné, všude to bylo zatím zadarmo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Zejdová

single traveler, 17.10.2017

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Čistota Ochota personálu Dobré jídlo Možnost sportovního vyžiti Perfektní relaxace ve welnes

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Eliška Trunečková

family with older children, 5.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
84 %
  • ubytování bazén masáž okolí hotelu obsluha

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Horský

young couple, 28.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

family with young children, 16.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana

young couple, 14.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Bedřich Adel

single traveler, 9.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Psotka

mature couple, 9.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Cenová dostupnost, perfektní masáže, velmi ochotné recepční, prostě paráda.

  • Líbilo se nám všechno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

František Vosejpka

mature couple, 4.7.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 5.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
3
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petr Hrnčíř

family with young children, 15.5.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • - Pěkné, čisté pokoje s postýlkou pro dcerku - Skvělé Wellness a prostředí s bazény - Milá paní plavčice Dáša, pan masér i zaměstnanci jídelny :-)

  • - Kdo přišel na jídlo 30 minut po otevíračce, tomu se už nedostalo jedno či více z hlavních jídel - Personál na recepci (bazén) - člověk musí zdravit první a vůbec se ozvat, aby si ho někdo všimnul.

Personál
4
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

Renata Neprašová

single traveler, 10.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
0

Jiřina Rychterová

single traveler, 27.3.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Mazzolini

single traveler, 7.1.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Asi úžasné pro rodiny s dětmi . Snaživý, ale ňekdy chaoticky působící personal.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Anonym

group of friends, 11.12.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Ve směs bylo vše v pořádku velmi milý personál až na jednoho mladého chlapce za barem, vše ale vyřešil pan provozní. Služby Spa velmi dobré.

  • Rozhodně je třeba zlepšit kuchyni, maso vždy přesolené a jídla v baru na objednávku byla též k zamyšlení, naštěstí nám nebylo jedno jídlo nakonec účtováno a byla uznána chyba personálu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Řeholová

mature couple, 22.11.2016

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • V rámci wellness balíčku dobrá skladba procedur, která umožňuje skutečnou relaxaci, a to i díky velmi dobře vybavenému spa centru.

  • Jedna recepční byla milá a příjemná, druhá působila dost stroze. Nevyhověla žádosti o prodloužení času vyklizení pokoje do 12. hod., tj. do doby našeho posledního pobytu ve wellness centru, přesto, že odjížděla většina hostů a pokojské měly jistě dost práce s úklidem jejich pokojů.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel Bedřichov replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Check - out hotelu je do 10,00 hod., klient je o tomto předem informován.

Vladimír Pavelek

single traveler, 1.11.2016

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Péče personálu o naši spokojenost. Vše je v lidech a tam je to v pořádku!

  • Není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.